Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Du er her: Forside -> Tjenester - > Storfjord Iskrem valgte modulbasert fryserom


Modulbasert fryserom fra Tempra gir riktig temperatur til lokalprodusert is i Stordal.

Storfjord Iskrem valgte modulbasert fryserom

2019-05-24 10:22:00 skrevet av Tempra AS

Modulbasert fryserom fra Tempra gir riktig temperatur til lokalprodusert is i Stordal.

Silje Lee Knutsen har siden oppstarten av Storfjord Iskrem i april i 2018 fått flere og flere til å åpne både øyne og munn for lokalprodusert iskrem basert på geitemelk. Det har bokstavelig talt gitt mersmak for både Silje og kundene.

Og det er ikke tilfeldig at det er geitemelk.

- Jeg har lenge hatt en lidenskap for iskrem, og en lyst til å bruke den norske geitemelka. Geitene beiter høyt og lavt og får i seg næringsrik mat i fritt terreng, noe som er med på å opprettholde naturen vår. Ved å benytte den i iskremproduksjon kan det på sikt gi gode ringvirkninger til både natur og geitebønder, som vil få utnyttet ressursene bedre. Rett og slett mindre svinn, sier Silje engasjert.

 

Ble rådet til modulbasert fryserom


Det sterke engasjementet for geitemelk og en bærekraftig natur har resultert i en modig og helhjertet satsing på egenprodusert iskrem, med fokus på norske ingredienser, kvalitet og smakstradisjoner. Ut av det kommer det gjerne nye, spennende smaker, blant annet brunost, som har blitt en bestselger for Silje. Silje Lee Knutsen i Storfjord Iskrem

Kunsten å lage iskrem lærte hun i gelatoens hjemland, Italia, i 2018. Det ble starten på en iskremdrøm som ikke ser ut til å smelte med det første.

I hvert fall ikke med fryserom fra Tempra.

Satsingen krevde en ganske omfattende renoveringsprosess i Vad-bygget i Stordal, der produksjonen foregår.

- Jeg tenkte først at jeg måtte få på plass en frysecontainer, men ble etter hvert rådet til å gå for modulbasert fryserom, siden det ville være mer hensiktsmessig og enklere for meg å håndtere. Det har fungert veldig bra og kvaliteten på isen opprettholdes, sier Silje. 


Les også:
Kjølerom eller kjølecontainer? Hva bør du velge?


- Totaltilbudet gjorde at jeg kunne satse


Rådet fikk hun fra Øyvind Skulstad i Tempra, som fikk skissert Siljes oppbevaringsbehov, og det endte altså opp med et modulbasert fryserom med passende kapasitet og størrelse.

- Jeg så at Tempra lå i kunderegisteret til Bygdebladet, der jeg hadde min andre jobb, og tenkte at de har sikkert noe jeg trenger til min iskremproduksjon. Totaltilbudet gjorde at jeg kunne gå for det og satse. De har vist velvilje og sett hva som kreves for å kunne gjøre dette hundre prosent, og med kvalitet, sier hun.


For Silje er svært opptatt av at kvaliteten på iskremen hun lager skal være tipp-topp, og da er alle de små detaljene viktig for å få et godt sluttprodukt. Der spiller også oppbevaringen inn.

- Å lage iskrem er jo fysikk og kjemi, der det må være riktig balanse på alt av innhold. Og det er avgjørende at oppbevaringen foregår i riktig temperatur og omgivelser. Da blir det god kvalitet, forklarer Silje.


Les også:
Slik får du effektiv innfrysing


Klar for ny sommer og nye smaker



Med et travelt og innholdsrikt oppstartsår som resulterte i veldig mye jobb, men også gode tilbakemeldinger, er Silje klar for å servere sin unike iskrem til en utvidet kundeliste og til enda flere folk i Møre og Romsdal.

- Isen blir å finne på flere utsalgssteder i fylket fremover, og det blir sikkert også noen nye smaker. Jeg håper i hvert fall på en god og varm sommer, og at folk vil ha is. Vi trenger rett og slett å nyte god is på sommeren, smiler Silje.

Uansett vær i sommer, så vil i alle fall iskremen til Silje alltid holde riktig temperatur.


Trenger du å oppbevare noe i fryserom eller container? Da tar du kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen!


 

Likte du dette innlegget eller vet om andre som kunne ha nytte av å lese dette? Del det gjerne med andre:

 

 

 

Tempra AS © 2019 - 2019 - Content marketing i Ålesund av Sorentio AS.

 

Tempra AS © 2019 - Content marketing i Ålesund av Sorentio AS.